141 kuolemaa ja 18,600 XNUMX loukkaantunutta liikenneonnettomuuksissa Phuketissa tänä vuonna tähän mennessä

Phuket -

Phuketin viranomaisten mukaan Phuketin liikenneonnettomuuksissa kuoli yhteensä 141 ihmistä ja loukkaantui 18,600 2023 tämän vuoden tammikuusta marraskuuhun XNUMX.

Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat kertoi Thaimaan tiedotusvälineille, että liikenneonnettomuuksien määrä Phuketissa on kasvanut jatkuvasti. Vuosina 2017–2022 keskimääräinen kuolemantapaus oli 135 vuodessa, mikä oli keskimäärin 11 kuolemaa kuukaudessa.

Tänä vuonna 2023 tammikuusta 13. marraskuutath, kuolleiden määrä on 141 ja loukkaantuneita 18,600 115. Verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon, jolloin kuolleita oli 26, se merkitsee 12 kuoleman lisäystä. Keskimääräinen kuolemien määrä on 2023 kuukaudessa vuonna XNUMX.

Phuket pyrkii vähentämään liikennekuolemien määrää alle 110:een vuodessa ensi vuoteen mennessä keskittymällä strategiaan lisätä liikennesääntöjen noudattamista, liikenneturvallisuuskampanjoita ja hillitä rattijuopumuksia, jotka ovat merkittävä kuolonuhrien ja loukkaantumisten syy onnettomuuksissa. vain Phuketissa, mutta kaikkialla Thaimaassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.