PÄIVITYS: Epäillyt pidätettiin, kun he vahingoittivat kymmentä bussia ritsalla Phuketissa

Phuket -

Kaksi epäiltyä pidätettiin sen jälkeen, kun he sanoivat, että heidät oli palkattu vahingoittamaan kymmentä bussia Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

Poliisi jahtaa epäiltyä, joka vaurioitti linja-autoja ritsalla Rassadassa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (14th) he pidättivät kaksi epäiltyä, jotka olivat vain herra Noon, 34, ja herra Sarayut, 29, Pattanista. Heidät pidätettiin talossa ja bussipysäköintialueella Soi Lueang Por Kluemissa Wichitissä, Mueang Phuketissa. Heiltä takavarikoitiin kaksi ritsaa ja 72 ritsalla käytettyä rautapalloa.

Phuketin maakunnan tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen 13. marraskuutath, 2023. Näitä kahta miestä syytetään julkisten ajoneuvojen vahingoittamisesta, muiden vahingoittamisesta ja omaisuusvahingon aiheuttamisesta.

He molemmat myönsivät syytteet, poliisi sanoi. He vaurioittivat ritsalla yhteensä kymmentä bussia 26. lokakuuta lähtienth marraskuuhun 11th, 2023. Heidät palkattiin hintaan 1,000 XNUMX bahtia linja-autoa kohden, mutta he eivät voineet ilmoittaa henkilön tai henkilöiden koko nimeä, jotka palkkasivat heidät tai joita he edustivat.

On raportoitu, että vahingoittuneet bussit ovat muista maakunnista. Heidät palkataan kuljettamaan matkustajia Phuketissa, koska niiden hinnat ovat halvempia kuin Phuketin linja-autot. Poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen, kuka palkkasi heidät jatkotoimiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.