Kaksi epäiltyä pidätettiin väitetystä sarjavarkaudesta Thalangissa

Thalang/News Brief –

Kaksi miestä pidätettiin sen jälkeen, kun heidän väitetään varastaneen monista paikoista Thalangissa, sanoi Thalangin poliisi.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (15th) he pidättivät kaksi epäiltyä, jotka tunnistettiin vain herra Non, 41, Phuketista, ja herra O, 44, Phang Ngasta. Heidät pidätettiin talosta Thap Krasattrin osa-alueella.

Heiltä takavarikoitiin drone, kolme kannettavaa tietokonetta, amuletteja ja muita arvokkaita esineitä. Kaksi epäiltyä vietiin Thalangin poliisiasemalle varkaudesta epäiltynä. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun kaksi epäiltyä oli varastanut monista paikoista Thalangin alueella.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.