Tuli vaurioitti kahta autoa Chalongissa

Chalong/uutiset:

Palo on vaurioittanut kahta Chalongissa sijaitsevan talon luokse pysäköityä autoa.

Chalongin kunnan palomiehet kertoivat Phuket Expressille, että paikallinen asukas ilmoitti heille aiemmin tällä viikolla Nai Mueang Villagessa, Chalongissa, Mueang Phuketissa, Soi 5:ssä sijaitsevan talon tulipalosta.

He saapuivat paikalle havaitessaan, että kahdesta ajoneuvosta nousi savua. Palon hallintaan kului noin viisi minuuttia. Yhden auton moottoritila vaurioitui tulipalossa, jonka uskottiin saaneen palon syttymään ja levisi sitten läheiseen toiseen autoon.

Palon syttymissyytä tutkitaan vielä lehdistöhetkellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.