Hidas Loris pelastettu sähköiskun jälkeen Phuketissa

Phuket -

Hidas loris on pelastettu sen jälkeen, kun se sai suuren sähköiskun Phuketissa.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskuksen johtaja Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että paikalliset asukkaat ilmoittivat heille aiemmin tällä viikolla, että hidas loris oli loukkaantunut sähköiskun vuoksi lähellä Laem Hiniä Koh Kaewissa, Mueangissa. Phuket.

He menivät paikalle etsimään loukkaantunutta hidasta lorista. Se painoi 0.7 kiloa. Palovammoja löydettiin myös hitaasta loriksesta. Se vietiin takaisin Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskukseen Thalangiin hoitoa varten. Hidas loris toipuu parhaillaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.