Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään hyökkäävän uhria vastaan ​​ja loukkaantuneen vakavasti Phuketissa

Phuket -

Mies pidätettiin hotellissa, kun hänen väitetään viiltävän uhrin päätä aiheuttaen vakavia vammoja Phuketissa.

Central Investigation Bureau (CIB) kertoi Phuket Expressille aiemmin tällä viikolla, että he olivat pidättäneet epäillyn, joka on julkisesti tunnistettu vain Mr. Saharatiksi, hotellin edessä Karonissa, Mueang Phuketissa. Häntä syytetään toisen ihmisen murhayrityksestä ja aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa.

Pidätys seurasi elokuun 19. päivän tapahtumien jälkeenth tänä vuonna, kun uhri, jonka nimeä salattiin heidän turvallisuutensa vuoksi, ajoi moottoripyörällä julkisessa puistossa Mueang Phuketin Talad Yain osa-alueella. Saharat ja hänen ystävänsä löysivät uhrin, jonka kanssa heillä oli aiemmin ollut konflikti. Saharat ja kaksi muuta hänen kanssaan ollutta miestä väittivät käyttäneen veitsellä uhrin päätä ennen kuin he juoksivat pois. Uhri sai vakavia päävammoja.

Uhri teki myöhemmin virallisen ilmoituksen poliisille. Phuketin Saharatin provinssin tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen. Poliisi havaitsi myös, että Saharat oli työskennellyt hotellissa Karonissa ennen pidätystä.

Lehdistöstä lähtien Saharat pysyi pidätettynä. Tarkkaa ongelmaa, joka hänellä oli uhrin kanssa, joka aiheutti tapauksen, ei heti tullut selväksi lehdistölle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.