Tuli vaurioitti kahta autoa Chalongissa

Chalong/uutiset:

Palo on vaurioittanut kahta Chalongissa sijaitsevan talon luokse pysäköityä autoa.

Chalongin kunnan palomiehet kertoivat Phuket Expressille, että paikallinen asukas ilmoitti heille aiemmin tällä viikolla Nai Mueang Villagessa, Chalongissa, Mueang Phuketissa, Soi 5:ssä sijaitsevan talon tulipalosta.

He saapuivat paikalle havaitessaan, että kahdesta ajoneuvosta nousi savua. Palon hallintaan kului noin viisi minuuttia. Yhden auton moottoritila vaurioitui tulipalossa, jonka uskottiin saaneen palon syttymään ja levisi sitten läheiseen toiseen autoon.

Palon syttymissyytä tutkitaan vielä lehdistöhetkellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.