Talvi alkaa Thaimaassa

Kansallinen-

Thaimaan meteorologian laitos ilmoittaa, että Thaimaa siirtyy talvikaudelle 14 alkaen.

Pohjois-Thaimaassa alimman lämpötilan odotetaan laskevan alle 23 celsiusasteen, mikä viittaa kylmään keliin useilla alueilla. Thaimaata 100–3,500 metrin korkeudessa peittävä tuulensuunta siirtyy koilliseen tai itään.

Samaan aikaan tuulet korkeammilla, yli 5,000 XNUMX metrin korkeudella, muuttuvat länteen. Tämän talvikauden alkuvaiheessa Pohjois-Thaimaassa sataa kuitenkin tiettyinä aikoina, kun taas eteläisellä alueella odotetaan jatkuvaa rankkasadetta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/