PÄIVITYS: Espanjan vaikuttaja kiistää syytteet kolumbialaisen miehen tahallisesta murhasta Pha Nganin saarella

Pha Ngan, Surat Thani –

Espanjalainen kokki ja julkkisvaikuttaja on kiistänyt jotkin syytteet ja myöntänyt toisille, kun hän väitti sirpaloineen kolumbialaisen kirurgin, kuulemma hänen rakastajansa, Pha Nganin saarella tämän vuoden elokuussa.

Aiemmat tarinamme:

Surat Thanissa Pha Nganin saarella sijaitsevalta kaatopaikalta löydettiin ihmisen lantio, jonka suolet olivat vielä kiinni.

Thaimaan poliisi on pidättänyt espanjalaisen epäillyn kolumbialaisen mieskumppaninsa murhasta ja paloista Eteläisellä Pha Nganin turistisaarella Surat Thanissa.

Oikeuslääketieteellinen ryhmä on vahvistanut, että Thaimaan eteläisen turistisaaren Pha Nganin Surat Thanin kaatopaikalta löydetyt ruumiinosat kuuluvat kolumbialaiselle miehelle, jonka uskotaan murhanneen espanjalaisen rakastajansa toimesta.

Yleiset syyttäjät nostivat syytteen vastaajaa herra Danielia vastaan ​​murhaaikeista ja ruumiiden tai ruumiinosien siirtämisestä tai tuhoamisesta kuoleman salaamiseksi. Koh Samuin maakunnan tuomioistuin on siirtänyt istunnon ensi kuun 13. marraskuuta.

Nyt päivitykseen:

Maanantaina (13th) Asianmukaiset virkamiehet veivät Daniel Jeronimo Sancho Bronchalon, 29, Espanjan kansalaisen, Koh Samuin maakunnan tuomioistuimeen. Hänen isänsä, joka on tunnettu espanjalainen näyttelijä Rodolfo Sancho Aguirre, oli oikeudessa sekä asianajajana että espanjalaisena tulkina.

Daniel pyysi tuomioistuimelta uutta asianajajaa ja on myös kiistänyt osan häntä vastaan ​​nostetuista syytteistä. Oikeudenkäynti syytteiden todistamiseksi on 27. marraskuutath tämän kuukauden aikana.

Muut thaimaalaiset tiedotusvälineet ovat raportoineet, että herra Daniel on myöntänyt syytteen ruumiin tai sen osien piilottamisesta, poistamisesta ja tuhoamisesta. Hän on kuitenkin kiistänyt syytteen murhasta ja aikoi väittää, että tapaus oli onnettomuus ja aloitti itsepuolustuksena.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.