Thaimaan pääministeri kiistää jyrkästi Kiinan poliisin partioimisen

Kansallinen-

Klo 5 (San Franciscon paikallista aikaa), 00. marraskuuta 13, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin kielsi julkisesti Thapanee Kiatphaiboolin, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernöörin lausunnon. Thaimaan hallituksen lähettämästä kiinalaisia ​​partioviranomaisia ​​Thaimaan turistialueille.

"Thain poliisin on vastattava yksinomaan partiotehtävistä. Vaikka Thaimaan poliisiviranomaiset vaihtavat rikostietoja Kiinan poliisin kanssa, minkä uskotaan lisäävän kiinalaisten turistien luottamusta, se ei tarkoita, että Thaimaan hallitus sallisi Kiinan poliisin Thaimaan kaduille.

Tämä on viestintävirhe”, Thaimaan pääministeri sanoi.

Lue TAT:n kuvernöörin Thapanee Kiatphaiboolin edellisestä lausunnosta.
Srettha lisäsi lisäksi, että Kiinan partiopoliisin lähettämisestä Thaimaahan ei ollut yksityiskohtia, mutta sen kerrottiin vain jakavan rikostietoja laittomista teoista kiinalaisryhmältä kiinalaisille Thaimaassa.
Srettha vakuutti vahvasti, ettei hän ollut koskaan keskustellut Kiinan joukkojen sijoittamisesta Thaimaahan aikana diplomaattitapaamisesta Kiinan presidentin kanssa. Asian tulee olla selvä kaikille osapuolille, Srettha päätteli.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/