Opettajan kuolemaan johtanut ampuminen Bangkokissa johtaa ehdotuksiin aseiden kieltämiseksi julkisesti

Kansallinen -

Thaimaan sisäministeri Anutin Charnvirakul paljasti, että hän aikoo tiukentaa asevalvontalakeja kieltämällä kaikkia, mukaan lukien lailliset luvat, kantamasta asetta julkisella paikalla, lukuun ottamatta valtuutettuja hallituksen virkamiehiä.

Anutin viittasi äskettäiseen julmaan tapaukseen ammuskelutapahtuma kirkkaassa päivänvalossa Bangkokissa, joka johti naisopettajan traagiseen kuolemaan ja oppilaan vakaviin vammoihin. Opettaja sai kuolettavan iskun hajallaan olevasta luodista, jonka uskottiin ampuneen loukkaantuneen oppilaan kilpailijan toimesta.

Tämän tapauksen valossa Anutin paljasti, että hän on jo neuvotellut Provincial Administrationin (DOPA) kanssa maanantaina 13. marraskuuta mahdollisista muutoksista Thaimaan aselakiin rajoittaakseen julkisen aseiden hallussapidon vain valtuutettuihin viranomaisiin.

Tällä hetkellä henkilöt, joilla on laillinen lupa, saavat kantaa aseita julkisella paikalla puolustaakseen itseään.

Ministeri vihjasi ampumatapaukseen vedoten tämän käytännön kieltämiseen kokonaan ja korosti, että maa tarvitsee entistä tiukempia ampuma-aselakeja.

TPN Media huomauttaa, että lähes 90 prosenttia Thaimaan ampuma-aseiden käytöstä on peräisin laittomasta omistamisesta, ei laillisesta käytöstä, ja että kriitikot ovat todenneet, että kysymys ei ole aselakien tiukentamisesta, vaan pikemminkin ampuma-aseiden käyttöön pääsevien rikollisten käytön valvonnasta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/