Thaimaan matkailuviranomaiset ehdottavat 60 päivän viisumivapauden vapauttamista eurooppalaisille turisteille

Kansallinen -

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriön mukaan eurooppalaiset matkustajat voivat pian nauttia 60 päivän tutkimusmatkasta Thaimaassa ilman viisumivaatimuksia.

Ministeri Sudawan Wangsuphakijkosol totesi maanantaina 13. marraskuuta, että matkailuministeriö harkitsee Thaimaan hallitukselle ehdotusta 50 Euroopan maasta tulevien vierailijoiden viisumivapausajan pidentämiseksi 30 päivästä 60 päivään.

Tavoitteena on elvyttää Thaimaan matkailualaa tällä hetkellä voimassa olevan Kiinasta ja Kazakstanista tulevien vierailijoiden vapautuksen pohjalta.

Sudawanin mukaan laajennus kattaa alkuvaiheessa pääasiassa Euroopan ja sen ympäristön maita, mukaan lukien Iso-Britannia, Saksa, Skandinavian maat ja Itsenäisten valtioiden yhteisö (IVY), kuten Kazakstan, Uzbekistan ja Turkmenistan.

Hän selitti, että eurooppalaiset matkailijat muodostavat noin 20 % ulkomaalaisista Thaimaahan saapuvista vierailijoista, ja suurin osa paljon kuluttavista vierailijoista tulee tältä alueelta. Siksi poikkeuksen jatkaminen rohkaisee näitä matkustajia tutkimaan Thaimaata entistä laajemmin ja pidemmäksi ajaksi, hän sanoi.

"Matkailu- ja urheiluministeriö ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) keskustelevat laajennuksesta yhdessä", Sudawan paljasti.

Viime vuonna eurooppalaiset turistit yöpyivät keskimäärin 18.55 yötä henkilöä kohden ja käyttivät keskimäärin 66,000 2023 bahtia matkaa kohden. Vuoden 80,000 alkupuolella heidän menonsa nousivat kuitenkin yli XNUMX XNUMX bahtiin matkaa kohden.

TAT on asettanut tulotavoitteeksi 2.5 miljardia bahtia ulkomaisista vierailijoista vuodelle 2024. Lisäksi thaimaalaisten kotimaisten matkailijoiden odotetaan antavan alalle vielä 1 biljoona bahtia, tavoitteenaan 3.5 biljoonaa bahtia ensi vuonna.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.