Thaimaan terveysministeri hahmottelee toimenpiteitä terveysongelmien ratkaisemiseksi pidennettyjen viihdepalveluaikojen keskellä

Kansallinen-

Tohtori Cholnan Srikaew, kansanterveysministeri, ilmoitti 10. marraskuuta 2023 julkisesti alkoholijuomien vaikutuksen alaisena olevasta ryhmästä, rattijuopumuksesta, joka pyysi Thaimaan hallitukselta vastatoimia ehdotetuista viihdepaikkojen pidennetyistä palveluista.

Kansanterveyden edustajana tohtori Cholnan paljasti Thaimaan kansalliselle medialle, että Thaimaan hallituksen politiikan on löydettävä tasapaino taloudellisten ja terveydellisten näkökohtien välillä. Myös kansalaisten elämänlaatua on suojeltava.

"Mitä tulee Viihdealuealueet, jotka laajensivat palvelut klo 4:ään joulukuun 15. päivänä, Thaimaan hallitus on toteuttanut varotoimenpiteitä tämän tukemiseksi Thaimaan lakien mukaisesti. Erityisesti alkoholin kuluttajaryhmien suojelu tähtää liikenneonnettomuuksien ja muiden haitallisten tekojen ehkäisemiseen, Cholnan sanoi.

Esimerkiksi yksi ehdotus on, että kaikkien on suoritettava alkoholitesti ennen kotiin lähtöä, testin suorittavat viihdepaikat ja sen tulee osoittaa, että veren alkoholipitoisuus on alle 50 mg% tai taksi on kutsuttava asiakaspalvelijalle. . Toinen esimerkki on se, että juovuttajat ovat millään tavalla kiellettyjä ajamasta autolla ja viihdepalvelujen on tarjottava heille rakeita.

TPN huomauttaa, että nämä ovat vain ehdotuksia, ja on epäselvää, kuinka ne pannaan täytäntöön.

Cholnan lisäsi kuitenkin, että jatkotutkimuksista keskustellaan siitä, voisiko viihdepaikkojen omistajilla olla valtuudet tehdä alkoholitesti ja pidättäytyä myymästä alkoholia päihteille vai ei. nykyisten lakien mukaan.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.