Sedan syöksyi alas Patong Hillin törmäyksen jälkeen, kuljettaja syyttää jarruvikaa

Patong -

Naispuolinen sedan-kuljettaja vältyi loukkaantumiselta, kun hän ei kyennyt hallitsemaan sedaaniaan, ennen kuin se törmäsi toiseen sedaniin ja syöksyi alas Patong Hillin.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta sunnuntaina (12. marraskuuta) pienellä tiellä Tiger Shrinen takana Patong Hillillä. He saapuivat paikalle löytääkseen sinisen sedanin viisi metriä alas mäkeä. Tuntematon naiskuljettaja selvisi vakavilta vammoilta. Toinen vaurioitunut sedan löytyi tieltä lähistöltä.

Naispuolinen sedan-kuljettaja kertoi, että hän ei kyennyt jarruttamaan tullessaan alas mäkeä. Hänen sedaninsa törmäsi toiseen sedaniin, jonka kuljettajaa ei kerrottu lehdistölle, ennen kuin hän syöksyi alas mäkeä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.