Merikilpikonnan munia löydettiin rannalta Phang Ngasta

Phang Nga -

Merikilpikonnan munia löydettiin rannalta Takua Thungin alueelta.

Marine and Coastal Resources -viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että paikalliset ilmoittivat heille, että he löysivät jälkiä merikilpikonnan emosta Ao Toh Lahin rannalta Baan Khao Pilaissa, Kok Kloin osapiirissä viime viikonloppuna.

He menivät rannalle etsimään merikilpikonnan pesää. Sisältä löytyi merikilpikonnien munia. Alueella ei ollut meriveden tai huonon sään vaikutusta ja pesää suojellaan ja valvotaan, kunnes munat kuoriutuvat viranomaisten toimesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.