Laiton tupakkakauppa tehtiin Phuketissa

Phuket -

Keskusrikospoliisi (CIB) teki ratsian a Mueang Phuketista löytyi savukkeiden laitonta myyntiä.

CIB-poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät viime viikonloppuna naisen, joka tunnistettiin vain Ms Preedaksi, kaupassa Rassadan alaosassa. Häntä syytetään sellaisten savukkeiden laittomasta hallussapidosta ja myynnistä, joista ei ole maksettu valtion veroa.

Ratsia tehtiin sen jälkeen, kun nimetön huolissaan oleva kansalainen ilmoitti poliisille, että kaupassa myytiin laittomia savukkeita. He menivät kauppaan esittäytyen ostajina ja myyjä myi savukkeet maksamattomina tulleina 290 bahtiin, kun taas samojen savukkeiden hinta verovapaasti olisi ollut 1,650 XNUMX bahtia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.