Brittimies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli pudottanut aseen Rawain yökerhossa

Rawai -

Brittimies pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään pudottaneen aseen viihdepaikalla Rawaissa kiinnittäen lainvalvontaviranomaisten huomion. Hän jopa lähti Thaimaasta ja palasi takaisin ennen pidätystä.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että eilen maanantaina (13th), he pidättivät miehen, jonka he julkisesti tunnistivat vain MR:ksi. JAMAAL, Ison-Britannian kansalainen (hänen ikää ei ilmoitettu). Hän on etsintäkuulutettuna Thaimaassa Phuketin provinssin tuomioistuimen antaman pidätysmääräyksen perusteella. Häntä syytetään ampuma-aseen laittomasta hallussapidosta ja aseen kantamisesta julkisella paikalla.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun epäilty meni äskettäin tuntemattomaan viihdepaikkaan Rawaissa. Hänen väitetään pudottavan aseen paikan eteen ilmeisesti vahingossa. Vartijat löysivät sitten lattialta Glock 19 -aseen. Viihdepaikka ilmoitti välittömästi tapauksesta Rawain poliisille, mutta epäillyn väitettiin pakenevan. Jamaalin kerrotaan sitten lähteneen heti Thaimaasta varhain seuraavana aamuna ilmeisesti tietoisena siitä, että viranomaiset olivat etsintäkuulutettuina.

Chalongin poliisi onnistui tunnistamaan Jamaalin ja pyysi muodollista pidätysmääräystä thaimaalaisilta tuomioistuimille, mikä ilmoitti herra Jamaalin, joka päätti palata Thaimaahan ja Phuketiin toivoen, että pudonneen asekotelon jälki oli jäähtynyt. Ei ole. Poliisi havaitsi sitten, että brittimiehen väitetään olevan yhteydessä useisiin rikoksiin Phuketin alueella. Hänen kerrotaan myös olleen aiemmin vangittu kotimaassaan monista tapauksista, kuten laittomien huumeiden ja ampuma-aseiden myynnistä.

Jamaal pysyi poliisin huostassa lehdistöhetkellä eikä ollut heti antanut lehdistölle lausuntoa, eikä ollut tiedossa, olisiko hän jatkanut asianajajan palveluita.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.