Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat kuluneelta viikolta: Selvennys viihdepaikan pidentyneistä aukioloajoista alkoholimyynnin sallimiseksi ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta, maanantaista 6. marraskuuta 2023 sunnuntaihin 12. marraskuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!
  1. Varapääministeri Anutin Charnvirakul selvensi Thaimaan kansalliselle medialle viihdealueiden aukioloaikojen pidentämisestä kello 4:ään neljässä pilottimaakunnassa.

Hyväksytyt viihdepaikat hyväksytyillä, laillisilla viihdealueilla saavat tarjota alkoholijuomia klo 4 asti.

2. Lumpinin poliisit pidättivät tuk-tuk-kuljettajan, joka väitti löi britti- ja intialaisia ​​turisteja teräsavaimella Pathumwanissa, Bangkokissa 5. marraskuuta.

Hän väitti, että turistit yrittivät satuttaa häntä ja että hänen toimintansa oli itsepuolustusta.

3. Näyttävä Nakhon Si Thammaratissa paennut vanki on edelleen elossa thaimaalaisen poliisin kanssa Trangin vuorijonolla käydyn pitkän asetaistelun jälkeen.

Thaimaan poliisi ei löytänyt Sia Pangin ruumista ja uskoo, että hän on edelleen elossa, mutta saattaa olla loukkaantunut. Massiivinen etsintä on edelleen käynnissä.

4. Kuorma-auto, jonka väitetään kuljettaneen suuria määriä savea, upposi kadun alle sähkö- ja signaalikaapelitunneliin osoitteessa Sukhumvit 64/1, Bangkok.

Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt totesi, että kuorma-autot eivät saa kuljettaa yli 25 tonnia. Kuorma-auton paino oli kuitenkin 37 tonnia.

5. Chiang Main pelastusryhmät saivat onnettomuusilmoituksen työmatka-autosta, joka oli törmännyt tien reunaan Chiang Mai – Pai -tiellä, Mae Taeng, Chiang Mai. Ulkomaalaisia ​​turisteja kuoli kaksi ja loukkaantui kymmenen.

Lepää rauhassa uhreille.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.