Thaimaan työntekijöiden kuolleiden määrä Israelissa nousi 39:ään

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaan työntekijöiden kuolonuhrien määrä Israelissa on noussut traagisesti 39:ään, ja ulkoministeriö vahvisti viisi muuta kuolonuhria 11. marraskuuta. Viimeisin päivitys seuraa Israelin viranomaisten tunnistamia uhreja, kuten Thaimaan Tel Avivin suurlähetystö ilmoitti. .

Konfliktissa on 10. marraskuuta mennessä loukkaantunut 19 ja otettu panttivangiksi 25 Thaimaan kansalaista. Neljä loukkaantuneista työntekijöistä on parhaillaan hoidossa Israelin sairaaloissa. Thaimaan Israelin-suurlähettiläs Pannabha Chandraramya yhdessä sosiaaliturvatoimiston tarkastajan kanssa vieraili kolmen loukkaantuneen työntekijän luona, joiden kerrotaan toipuvan hyvin.

Vastauksena kriisiin työministeriö on käsitellyt thaimaalaisten työntekijöiden korvausvaatimuksia ulkomaisten työntekijöiden rahaston kautta. Noin 6,000 15,000 vaatimusta on jätetty, joista puolet on jo käsitelty ja loput ratkaistaan ​​viikon sisällä. Jokainen työntekijä on oikeutettu XNUMX XNUMX bahtin korvaukseen. Joitakin viivästyksiä on kuitenkin ilmennyt paperityöongelmien vuoksi.

Työministeriö aikoo myös ehdottaa seuraavassa hallituksen kokouksessa lisärahoitusta, mukaan lukien 50,000 XNUMX bahtia jokaista paluuta kohden ja tukea vainajan omaisille. Tämä kattaa myös työntekijät, jotka palasivat Thaimaahan itsenäisesti, ja monet hakevat korvauksia matkakuluistaan.

Ennen konfliktin kärjistymistä 7. lokakuuta Israelissa oli noin 30,000 8,000 thaimaalaista työntekijää, joista noin 20,000 XNUMX on sen jälkeen kotiutettu. Yli XNUMX XNUMX Thaimaan kansalaista on päättänyt jäädä Israeliin jatkuvasta konfliktista huolimatta.

Pyrkimykset thaimaalaisten panttivankien vapauttamiseksi jatkuvat, ja ulkoministeri suhtautuu optimistisesti heidän ennenaikaiseen vapauttamiseensa, koska he sijaitsevat suhteellisen turvallisemmilla alueilla.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.