Phuket toivottaa intialaiset turistit tervetulleiksi viisumivapausjärjestelmään

Phuket-

Phuket toivotti viime viikonloppuna tervetulleeksi ensimmäisen turistiryhmän Intiasta Thaimaahan uudessa viisumivapausohjelmassa.

Edellinen tarinamme:

Pääministeri Srettha Thavisin ilmoitti tiistaina, että Thaimaa myöntää 30 päivän viisumivapaan maahantulon Intiasta ja Taiwanista tuleville turisteille nykyisten maiden lisäksi matkailun edistämiseksi.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tanod kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (10. marraskuuta)th).

Phuketin kansainväliselle lentoasemalle saapuu yleensä kaksi lentoa Intiasta päivittäin, mikä tarkoittaa noin 650 matkustajaa päivässä. Taiwanista Phuketiin ei ole tällä hetkellä suoraa lentoa. Kuitenkin tammikuun 1stVuodesta 2024 eteenpäin lennetään päivittäin suora lento, joka kuljettaa noin 180 matkustajaa.

Lentoasema vastaanottaa yhteensä 1,500 2,400 kansainvälistä matkustajaa tunnissa ja kapasiteetti jopa XNUMX XNUMX matkustajaa tunnissa. Phuketin lentoasema pystyy käsittelemään enemmän lentoja turvallisuushenkilöstön ja virkamiesten lisääntyessä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thaimaan hallituksen kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja koskeva ilmainen viisumipolitiikka on hyväksytty Royal Gazette -lehdessä ja julkaistu tiistaina 19. syyskuuta.

Phuket toivottaa Kiinasta tulevat turistit tervetulleeksi Thaimaan viisumivapausohjelmaan.

Phuket toivottaa Kazakstanista tulevat turistit tervetulleiksi Thaimaan viisumivapausohjelmaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.