NBTC hyväksyy 3BB:n ja AWN:n sulautumisen

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) on hyväksynyt Internet-palveluntarjoajan 3BB:n yhdistämisen Advanced Wireless Networkiin (AWN), joka on AIS:n tytäryhtiö. Päätös tehtiin siten, että neljä viidestä komissaarista äänesti puolesta ja yksi pidättyi äänestämästä.

Tämä sulautuminen tekee AIS:stä Thaimaan suurimman kiinteän laajakaistan Internet-palveluntarjoajan, jonka yhteenlaskettu käyttäjäkunta on 4.69 miljoonaa, ohittaen True Corporationin 3.8 miljoonaa asiakasta. AIS ja 3BB palvelevat erikseen 2.38 miljoonaa ja 2.31 miljoonaa kotitaloutta, kun taas valtion omistamalla National Telecomilla on 1.8 miljoonaa asiakasta.

NBTC:n hallitus on asettanut kolme keskeistä ehtoa, joita AWN täyttää sulautumisen jälkeen. Ensinnäkin yrityksen on noudatettava tiukasti NBTC:n palvelumaksumääräyksiä, joihin kuuluu olemassa olevien pakettien hinnoittelun säilyttäminen vähintään viiden vuoden ajan ja nykyisen palvelun laadun ylläpitäminen olemassa oleville asiakkaille.

Toiseksi AWN:n on tuettava markkinoiden kilpailua varmistamalla, että pienyrittäjät voivat kilpailla vapaasti ja vuokraamalla televerkkoaan maantieteellisen kattavuuden laajentamiseksi. AWN:n tehtävänä on myös laatia suunnitelma kiinteän laajakaistan ja kiinteän langattoman yhteyden laajentamiseksi käyttämättömille alueille seuraavan viiden vuoden aikana vähintään 10 miljardin bahtin investoinnilla.

Lopuksi AWN:n on toimitettava raportti liiketoiminnastaan ​​NBTC:lle kuuden kuukauden välein vähintään viiden vuoden ajan. Näillä ehdoilla varmistetaan oikeudenmukaiset markkinakäytännöt ja laajakaistayhteyksien laajentaminen kaikkialla Thaimaassa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.