Mies pidätettiin kolme kuukautta sen jälkeen, kun hän oli varastanut elektronisen tabletin Touristilta Beachillä Rawaissa

Rawai -

Mies pidätettiin kolme kuukautta sen jälkeen, kun hän varasti elektronisen tabletin turistilta Nai Harn Beachillä Rawaissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kolme kuukautta sitten elokuussa epäilty varasti elektronisen tabletin turistilta Nai Harn Beachillä Rawaissa Mueang Phuketissa ennen kuin kiihtyi moottoripyörällä.

Kolme kuukautta myöhemmin, marraskuun 9thChalongin poliisi pidätti Patongissa Ratch Uthit 200 Pi -tiellä epäillyn, jonka nimi oli vain Mr. Mitun. Poliisi ei ilmoittanut hänen ikänsä ja kansalaisuutensa.

Häneltä takavarikoitiin varastettu tabletti. Hänet vietiin takaisin Chalongin poliisiasemalle varkaudesta syytteeseen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.