Laittomat huumeet ja sähkösavukkeet leviävät laajalti Phuketissa, sanovat asiaankuuluvat viranomaiset

Phuket -

Asianomaisten viranomaisten mukaan sekä laittomien huumeiden ja sähkösavukkeiden myyjät että käyttäjät ovat lisääntyneet Phuketissa.

Kokous pidettiin perjantaina (10th) Phuket Provincial Hallissa, jota johtaa Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat.

Kuvernööri Sophon kertoi, että lokakuun 2022 ja syyskuun 2023 välisenä aikana tapahtui yhteensä 1,792 17 yksittäistä metamfetamiinipillereiden takavarikointitapausta, mikä oli kasvua. Heroiinitapauksia oli XNUMX, mikä oli myös kasvua.

Lokakuusta 2022 syyskuuhun 2023 Phuketissa takavarikoitiin yhteensä 163,621 13.04 metamfetamiinipilleriä, 0.06 kiloa kidemetamfetamiinia, 23 kiloa heroiinia, 7.44 pilleriä ekstaasia ja XNUMX kiloa kokaiinia.

Sähkösavukkeet leviävät laajalti koulutuspaikoilla. Teini-ikäiset ovat myös kokeilleet erilaisia ​​ainesosia laittaakseen Kratom-mehuun. Sekä huumeidenkäyttäjien että -kauppiaiden määrä on lisääntynyt, ja viranomaiset jatkavat laittomien huumeiden torjuntaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.