Risteilyalus, jossa on 4,800 XNUMX ulkomaalaista turistia, vierailee Phuketissa

Phuket -

Risteilyalus, jossa oli 4,802 XNUMX turistia, saapui Patongin laiturille viime viikonloppuna.

Lauantaina (11th) Singaporesta peräisin oleva Spectrum of the Seas -risteilyalus saapui Phuketiin.

Risteilyaluksella oli 4,802 44 turistia (ilman miehistöä). Suurin osa heistä oli singaporelaisia, malesialaisia, korealaisia, kiinalaisia, indonesialaisia ​​ja filippiiniläisiä, mutta kaikkiaan XNUMX kansallisuutta oli edustettuna.

Noin 1,000 turistia osti saarelta matkapaketteja, kun taas muut matkustavat itsenäisesti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.