Sekalaisia ​​viestejä Kiinan poliisista, joka työskentelee Thaimaan poliisin kanssa, ei partioita, vain tietojen jakaminen

Thaimaa-

Kiinan poliisi liittyy epätavallisella liikkeellä Thaimaan poliisin joukkoon turistien hotspoteissa partioimaan lähitulevaisuudessa lisätäkseen turistien luottamusta, sanoi Thaimaan matkailuviranomaisen johtaja. Myöhempi tiedottajan pääministerille antama lausunto kielsi kuitenkin partioinnin tapahtuvan ja vain, että molemmat voimat jakavat tietoa.

Asiasta ilmoitti tänään, sunnuntaina 13. marraskuuta 2023, Thaimaan matkailuviranomaisen johtaja Thapanee Kiatphaibool. Se seurasi tapaamista Thaimaan pääministerin Srettha Thavisinin kanssa Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä aiemmin tänään.

Thapaneen mukaan tapaaminen Kiinan suurlähetystön kanssa pidettäisiin tiistaina 15. marraskuuta, ja Thaimaan huippupoliisit, turistipoliisit ja Central Intelligence Bureau -virkailijat osallistuisivat selvittämään suunnitelman yksityiskohtia. Tarkkoja paikkoja, joissa kiinalainen poliisi partioi, ei vielä julkistettu, mutta ne ovat alueita, joihin kiinalaisia ​​turisteja kerääntyy runsaasti, Thapanee sanoi. TPN-media huomauttaa, että paikat, kuten Pattaya ja Phuket, olisivat lähes varmasti luettelossa.

Thapanee totesi, että epätavallinen liike oli pakollinen palauttamaan kiinalaisten turistien luottamus heidän turvallisuuteensa Thaimaassa. useat tekijät vahingoittuneet viime kuukausien aikana, mukaan lukien suuri ostoskeskuksen joukkoampuminen, jossa kiinalainen turisti oli yksi kuolonuhreista. Lisäksi Kiinassa suosittu elokuva No More Bets, jossa kiinalaiset huijataan lähtemään ulkomaille laillisiin töihin Kaakkois-Aasiassa ja sitten ihmiskauppiaiden pakottivat työskentelemään laittomissa nettipelaamisessa kauheissa olosuhteissa, vahingoitti myös matkailua vakavasti.

Thapanee lisäsi, että tämä ohjelma ei ole ennenkuulumaton tai ensimmäinen maailmanlaajuisesti, sillä Kiinalla ja Italian poliisilla oli aiemmin samanlainen ohjelma, joka on sittemmin päättynyt. TPN toteaa, että ohjelma ei ollut vailla kritiikkiä, mutta se kesti useita vuosia.

Thapanee päätti toteamalla, että Kiinan poliisipartio Thaimaan poliisin kanssa saa paitsi kiinalaisten turistien tuntemaan olonsa turvallisemmaksi, myös turisteja monista muista maista, jotka hänen mukaansa luottavat Kiinan poliisijärjestelmään.

Ilmoitus on johtanut kiihkeään keskusteluun ja keskusteluun, suurelta osin negatiiviseen, verkossa, TPN toteaa. Itse asiassa se johti myöhäiseen lausuntoon ja korjaukseen Chai Watcharong, sThaimaan pääministerin pokesman, joka sanoi, että molemmat joukot jakavat vain tietoja, erityisesti kiinalaisten rikollisten suhteen, mutta Kiinan poliisi ei partioi aktiivisesti.

TPN seuraa jatkossakin tätä tarinaa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/