Nuori mies pidätettiin 246,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Thalangissa

Thalang –

25-vuotias mies pidätettiin 246,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä huoneessa Thalangissa, Phuketissa.

Thaimaan huumeidentorjuntavirasto kertoi Phuket Expressille, että he ja Phuketin maakunnan poliisi pidättivät aiemmin tällä viikolla herra Akbankan 'Bas' Wongmaneen, 25, Ubon Ratchathanista Thaimaan koillisosassa. Hänet pidätettiin vuokrahuoneessa Baan Liphonissa, Sri Soonthornissa. Häneltä takavarikoitiin 246,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Basin pidätys seuraa sen jälkeen, kun poliisi ensin viime kuussa pidätti herra Nonin hotellissa Chao Fa Roadilla Talad Nueassa. Häneltä takavarikoitiin 46,400 XNUMX metam-pilleriä.

Poliisi jatkoi tutkintaa ja havaitsi, että Basin pidätykseen johtaneessa Nonin huumeverkostossa oli muitakin ihmisiä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.