PÄIVITYS: Päihtynyt brasilialainen kuljettaja pidätettiin osuman ja juoksun jälkeen Patong Hillillä

Patong -

Päihtynyt brasilialainen lava-auton kuljettaja pidätettiin törmäyksen jälkeen, jossa hän törmäsi tila-autoon, joka sitten kaatui Patong Hillillä ja loukkaantui ulkomaisia ​​matkustajia.

Edellinen tarinamme:

Kaksi ulkomaalaista matkustajaa loukkaantui sen jälkeen, kun tila-auto törmäsi törmäyksen jälkeen lava-autoon ennen kuin se kaatui Patong Hillillä.

Nyt päivityksemme:

Patongin poliisi oli aiemmin kertonut tapauksesta Phuket Expressille. Torstai aamuna (9th), poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta Patong Cityssä. Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän ja loukkaantuneen paikallisen kuljettajan. Valkoinen lava-auto oli ajautunut pois tapahtumapaikalta. Moottoripyörillä olleet liikennepoliisit seurasivat lava-autoa ja kun he pääsivät lähelle lava-autoa, kuljettajan kerrottiin ajaneen pois ja törmänneen liikennepoliisiin.

Valkoinen lava-auto oli sitten törmännyt tila-autoon, joka sitten kaatui Patong Hillillä.

Myöhemmin lava-auto suuntasi Kathun luo piittaamattomasti ajaessaan suurella nopeudella. Sitten lava-auto törmäsi toiseen moottoripyörään onnettomuudessa, jossa pariskunta loukkaantui lievästi. Kathun poliisi löysi lopulta lava-auton pysäköitynä autotalliin lähellä golfkenttää Kathussa, mutta kuljettajaa ei ollut paikalla.

Kuljettaja, joka yritti paeta jalkaisin, otettiin lopulta kiinni lähistöltä. Hänet tunnistettiin brasilialaisiksi miehiksi ja hänet vietiin Kathun poliisiasemalle. Alkoholihengitystestissä veren alkoholipitoisuus oli 202 milligrammaa. Kathun poliisi ei ole vielä paljastanut, mitä syytteitä päihtynyttä brasilialaista kuljettajaa vastaan ​​nostetaan, tai julkistanut hänen koko nimensä lehdistölle.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.