Laiton ulkomaalainen matkaopas pidätettiin Phuketin lentokentällä

Phuket -

Laiton ulkomainen opas Krabissa pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Phuketin lentokentän maahanmuuttaja kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät tällä viikolla ulkomaalaisen miehen kansainvälisessä saapumisterminaalissa. Häntä syytetään luvattomasta toiminnasta oppaana ja ilman asianmukaista työlupaa. Hänet vietiin Ao Nangin poliisiasemalle Krabissa jatkotoimia varten.

Phuketin lentokentän viranomaiset eivät kuitenkaan tunnistaneet miestä, hänen ikää tai kansallisuuttaan. He eivät myöskään tunnistaneet, missä mies työskenteli tai joutuisiko hänen työnantajaansa syytteeseen.

Samanlainen artikkeli:

Kaksi Kiinan kansalaista pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä laittomasta työskentelystä Thaimaassa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.