Amerikkalainen mies koomassa sen jälkeen, kun hänet vedettiin vedestä Surin Beachillä Phuketissa

Thalang –

72-vuotias amerikkalainen mies oli koomassa, kun hengenpelastajat nostivat hänet vedestä Surin Beachillä Cherng Talayssa tänään.

Cherng Talay -poliisi sai ilmoituksen tapauksesta tuntemattomalta vesiskootterilta Surin Beachillä perjantai-iltapäivänä (10. marraskuuta).th). Poliisi ja pelastusryhmät saapuivat rannalle löytääkseen 72-vuotiaan amerikkalaisen miehen makaamassa rannalla. Hän oli tajuton ja hänelle annettiin elvytys ennen kuin hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Hengenpelastajat kertoivat Cherng Talayn poliisille, että he löysivät miehen kasvot alaspäin merestä 150 metrin päässä rannasta. Lehdistöaikaan miehen tilasta ei ollut tietoa, eikä sairaala ollut antanut lausuntoja.

Miehen nimi salattiin hänen yksityisyytensä vuoksi ja jotta poliisi voisi ottaa yhteyttä hänen omaisiinsa tilanteesta. Ei ollut heti selvää, oliko mies turisti vai ex-pat.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.