PÄIVITYS: Lasiterassin Surin Beachillä Phuketissa rakentaminen aloitettu

Thalang –

Surin Beachille on aloitettu lasiterassin rakentaminen, jonka odotetaan valmistuvan seuraavan kahden vuoden aikana.

Aiemmat tarinamme:

Phuket suunnittelee rakentavansa taivaskävelyn Rawaihin ja lasiterassin Surin Beachille Thalangiin.

Lasiterassin rakentaminen Thalangin Surin Beachille on tarkoitus aloittaa tämän vuoden joulukuussa.

Nyt päivitykseen:

Rakentaminen alkoi vihdoin torstaina (9th). Virallisen seremonian avasivat Phuketin varakuvernööri Amnuay Pinsuwan ja Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob. Pääkunnianpylväs sijoitettiin rakennustyömaalle.

Varakuvernööri Amnuay kertoi thaimaalaiselle medialle: ”Kokonaisbudjetti on 198 miljoonaa bahtia. Hankkeen odotetaan valmistuvan seuraavan kahden vuoden aikana. Surin Beachin lasiterassi on uusi maamerkki houkuttelemaan lisää turisteja Cherng Talayyn, Thalangiin ja Phuketiin. Hanke tulee olemaan meren ja Phuketin paikallisen elämän yhdistelmäideaa.

”Hanke kattaa yhdeksän Rain tonttia, jotka on suunnitellut Phisut Technology Company. Siellä on kaksi 360 asteen näkökulmaa, joista ihmiset voivat myös iltaisin katsella auringonlaskua.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.