Phuketin karnevaali merkitsee matkailun sesonkiajan alkua

Patong -

Vuosittainen Patong Carnival järjestetään ensi kuussa Phuketin matkailun sesonkiajan virallisen avauksen kunniaksi.

Lehdistötilaisuus pidettiin keskiviikkona (8th) Jungceylon-tavaratalossa Patongissa, jota johtivat Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat ja Patongin pormestari Chalermsak Maneesri.

37th Vuosittainen tapahtuma järjestetään 8. joulukuutath joulukuuhun 10th, 2023 Patong Beachillä klo 10 alkaen. Tänä vuonna teemana on "Onnen aika". Festivaali järjestetään perinteisesti Patongissa juhlistamaan Phuketin matkailun huippusesongin alkua.

Luvassa on monia aktiviteetteja, kuten paraatteja, karnevaalien taikaesityksiä, kabareeesityksiä ja kulttuuriesityksiä. Tapahtumassa esitellään Twopee SOUTHSIDEn konsertteja sekä monia ruoka- ja juomakojuja.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Vuosittainen Patong-karnevaali on käynnissä Phuketin matkailun sesonkiajan alkamisen merkeissä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.