Ulkomaalaiset turistit loukkaantuivat tila-auton kaatuessa Patong Hillillä tapahtuneeseen törmäysonnettomuuteen - VIDEO

Patong -

Kaksi ulkomaalaista matkustajaa loukkaantui sen jälkeen, kun tila-auto törmäsi törmäyksen jälkeen lava-autoon ennen kuin se kaatui Patong Hillillä.

Patongin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta torstaiaamuna (9th) Patong – Kathu Roadilla Patong Hillillä lähellä Tiger Shrinea.

He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaatuneen tila-auton. Tila-autosta oli noussut ulos seitsemän ulkomaalaista matkustajaa. Kaksi heistä sai lieviä vammoja.

Läheiset pelastusryhmät löysivät toisen vaurioituneen mustan tila-auton, jossa ei loukkaantunut matkustajia.

Tapahtumapaikan lähellä olevista CCTV-videoista näkyy, että valkoinen pakettiauto yritti ohittaa tila-auton kaarteessa ennen kuin törmäsi valkoiseen tila-autoon ja mustaan ​​tila-autoon vastakkaisella kaistalla. Valkoinen tila-auto kaatui. Pakettiauto ei pysähtynyt. Poliisi etsii lava-auton kuljettajaa lehdistön ajan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.