PÄIVITYS: Paennut vanki yhä elossa taisteltuaan poliisin kanssa Southern Mountainilla Trangissa

Trang -

Näyttävä Nakhon Si Thammaratissa paennut vanki on edelleen elossa thaimaalaisen poliisin kanssa Trangin vuorijonolla käydyn pitkän asetaistelun jälkeen.

Aiemmat tarinamme:

Poliisi jahtaa thaimaalaista vankia, joka pakeni ollessaan hoidossa Nakhon Si Thammaratin sairaalassa. Rangaistuslaitos tarjoaa 100,000 XNUMX bahtia jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat paenneen vangin pidättämiseen. Nakhon Si Thammaratin provinssin vankilan komentaja ja kolme vankilassa olevaa poliisia on siirretty vankilaosastolle, kun taas tutkitaan, kuinka vanki pakeni sairaalasta ja oliko hänellä apua.

Thaimaan vankeusrangaistuslaitos on korottanut palkkion määrää 100,000 1,000,000 bahtista XNUMX XNUMX XNUMX bahtiin jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat merkittävän paenneen vangin pidättämiseen Etelä-Thaimaassa.

Epäilty miespuolinen mies, joka auttoi Nakhon Si Thammaratissa näkyvää vankia pakenemaan sairaalasta ja välttämään poliisia, pidätettiin, kun vanki itse oli vielä paennut.

Nyt päivitykseen:

Thaimaan poliisin apulaispoliisipäällikkö kenraalimajuri Thana Choowong kertoi TPN-medialle, että keskiviikkona (8.th) alueen 8 ja alueen 9 poliisit Etelä-Thaimaassa taistelivat 37-vuotiaan Chaowalit Thongduangin, alias "Sia Pang Na Nodin" kanssa Ban Tad -vuoristossa.

Kohtaus on noin neljän kilometrin päässä Baan Tran kylästä Pa Lianin alueella. Poliisi löysi turvakodin, jossa Sia Pang asui, mutta turvakodin koira haukkui heidän lähestyessään huolestuneen kansalaisen vihjeen jälkeen. Sia Pang näki poliisin ja avasi tulen omilla aseillaan. Hän onnistui pakenemaan, kun yli 600 luotia ammuttiin alueelle, jossa hänet nähtiin.

Thaimaan poliisi ei löytänyt Sia Pangin ruumista ja uskoo, että hän on edelleen elossa, mutta saattaa olla loukkaantunut. Thaimaan Hanuman-yksikön erikoisjoukkojen oli määrä saapua tänä iltana metsästämään Sia Pangia.

Alue, jossa Sia Pang piiloutui ja pakeni, on erittäin karua maastoa, jossa on paljon piilopaikkoja ja vähän ihmisiä, TPN-media huomauttaa.

Tämä on kehittyvä tarina.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.