Kaksi ihmistä pidätettiin taikasienten myymisestä Patongissa ulkomaisten asiakkaiden kanssa baarissa

Patong -

Kaksi ihmistä pidätettiin baarissa Bangla Roadilla. Heidät löydettiin myymästä taikasieniä, jotka on listattu laittomaksi luokan 5 huumeiksi Thaimaassa, kertoo poliisi. Baarista löytyi myös ulkomaalaisia ​​asiakkaita.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (8th) puolenyön jälkeen he pidättivät kaksi tuntematonta epäiltyä, miehen ja naisen. Heiltä takavarikoitiin erityyppisiä taikasieniä, jotka oli listattu APE:ksi ja DC:ksi, yhteensä 10 grammaa. Poliisi takavarikoi myös typpioksiduulia, jota usein kutsutaan naurukaasuksi, mikä on myös laitonta.

Epäillyt vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 5 huumeiden (taikasienten) laittomasta hallussapidosta. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei antanut lisätietoja kahdesta epäillystä tai siitä, joutuisiko baarissa oleville ulkomaisille asiakkaille syytteet.

Epäiltyjen ja baarin nimet olivat joko Patongin poliisilta lisätutkinnan aikana.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.