Phuket isännöi Unescon Creative Cities of Gastronomy -konferenssia vuonna 2024

LEHDISTÖTIEDOTE:

Yhdistyneiden kansakuntien koulutus-, tiede- ja kulttuurijärjestö (UNESCO) on ilmoittanut, että Phuketin maakunta on valittu Unescon Creative Cities of Gastronomy -vuosikonferenssin isännöijäksi vuonna 2024.

Tämä valinta on seurausta Phuketin tarjouksesta isännöitsijäksi 16. lokakuuta 2023 online-hakemuksella yhdessä 49 jäsenkaupungin kanssa 30 maasta.

Konferenssi pidetään Phuketin ehdottaman teeman alla: "Tavallisesta poikkeukselliseen: paikallisen keittiön luovan potentiaalin vapauttaminen kestäviin ruokakäytäntöihin", jossa esitellään Phuketin gastronominen perintö ja edistetään kestävää kehitystä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.