Phuketin lentoasema selkeytyy, kun terminaalin katolta vuotava vesi aiheuttaa matkustajien liukastumista

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema selvitti, kun kotimaan terminaalin katolta vuotanut vesi aiheutti matkustajien liukastumisen.

Thaimaan sosiaalisessa mediassa levisi tiistaina (7. marraskuuta) kuvia ja videoita vesivuodosta kotimaan terminaalin sisällä vesialtaiden lattiallath).

Keskiviikkona (8th) Phuketin kansainvälinen lentoasema julkaisi ilmoituksen tapauksen selvittämiseksi.

He ilmoittivat, että vesi oli puskurivyöhykkeellä kotimaan terminaalin ensimmäisessä kerroksessa. Tänä aikana ulkona satoi kovaa sadetta ja kovaa tuulta. Lentokentän katolla olevat vesiviemärit eivät pystyneet vapauttamaan suurta kapasiteettia sadevettä, minkä vuoksi vesi valui viemärien yli ja valui alas terminaaliin.

Jotkut matkustajat loukkaantuivat liukastuttuaan lattialle. Lentokenttä tarjosi heille lääketieteellistä apua ja maksaa taloudellisen korvauksen heidän vahingoistaan. Myöhemmin märkä alue tukkeutui lattian puhdistuksen ajaksi.

Lentoasemalla parannetaan parempaa vedenpoistojärjestelmää, jotta tällaiset tapahtumat estetään tulevaisuudessa. He pyysivät anteeksi häiriötä.

Samankaltaisia ​​artikkeleita:

Phuketin kansainvälinen lentoasema on selventänyt terminaalien kuumuutta sen jälkeen, kun monet ihmiset ovat valittaneet.

Phuketin kansainvälisen lentokentän ilmastointijärjestelmä on korjattu.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.