Phang Ngassa nähtiin vääriä miekkavalaita – VIDEO

Phang Nga -

Kolme väärää miekkavalasta havaittiin kansallispuistossa Tai Mueangin alueella.

Similanin kansallispuiston henkilökunta Ta Chain saarella kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (7. marraskuuta)th) partioiessaan saaren ympäri he löysivät kolme väärää miekkavalasta noin 1.8 kilometriä saaresta itään. Väärä miekkavalas on suojeltu merilaji Thaimaassa.

Samankaltaisia ​​artikkeleita:

Pullonokkadelfiinejä havaittiin uimassa kansallispuistossa Phang Ngassa Khura Burin alueella.

Noin kaksikymmentä pullonokkadelfiiniä havaittiin uimassa kansallispuistossa Phang Ngassa Khura Burin alueella viime viikonloppuna.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.