Dugong pelastettu köydestä Trangissa – VIDEO

Trang -

Dugong pelastettiin sen jälkeen, kun hän oli juuttunut köyteen saarella Gan Tangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että tällä viikolla Ko Libongin osa-alueella sijaitsevan Mu Ko Libongin metsästysalueen henkilökunta ilmoitti heille nähneensä dugongin, joka oli vielä elossa joutuneena johonkin köyteen. .

He saapuivat saarelle etsimään dugongia ja lopulta löysivät sen. Sen hännän ympärille oli sotkeutunut köysi, joka aiheutti joitakin haavoja. Hän oli noin kaksi metriä pitkä naarasdugong ja köysi poistettiin turvallisesti dugongista. Hän oli edelleen terve ja haavat paranevat itsestään. He suunnittelevat vapauttavansa dugongin takaisin mereen.

Phuket Express totesi, että dugong on "varattu" merilaji Thaimaassa. Trangin maakunnassa on monia dugongeja, koska siellä on runsaasti meriruohoa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.