Nainen pidätettiin taikasienten myynnistä Patongissa

Patong -

Nainen pidätettiin kannabisliikkeestä Patongissa. Hänet löydettiin myymästä taikasieniä, jotka on listattu laittomaksi luokan 5 huumeiksi Thaimaassa, kertoo poliisi.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (6th) puolenyön jälkeen he pidättivät tuntemattoman thaimaalaisen naisen. Häneltä takavarikoitiin erilaisia ​​taikasieniä, jotka oli listattu Ghost-, Golden-, AA-, Mac 1-, Ape-, Yeti Star- ja New -sienillä, yhteensä takavarikoitiin 275 grammaa.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 5 huumeiden (taikasienten) laittomasta hallussapidosta. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei antanut naisesta enempää yksityiskohtia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.