Etusivu Toimittajan kulma Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Patongin taksinkuljettajat protestoivat ja...

Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Patongin taksinkuljettajat protestoivat ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 30 sunnuntaihin 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kuusi intialaista miestä, jotka hyökkäsivät Phuketin maahanmuuttoviranomaisiin, on tunnistettu.

Phuket Immigration on ryhtynyt oikeustoimiin useita ulkomaalaisia ​​vastaan ​​ja peruuttanut heidän luvan oleskella Thaimaassa sekä lisännyt heidät mustalle listalle (elinikäinen maahantulokielto).

Tunnettu Royal Thai Immigration komentaja on määrännyt tukahduttamiseen "ulkomaista mafiaa" Phuketissa sen jälkeen, kun kuusi ulkomaalaista, mukaan lukien Intian ja Venäjän kansalaiset, hyökkäsi maahanmuuttoviranomaisia ​​vastaan.

Ulkomaalaiset, jotka eivät kunnioita Thaimaan lakeja, on karkotettava varsinkin jos he ovat aggressiivisia ja uhkaavat maata. Kaikki ulkomaalaiset rikolliset poistettaisiin Phuketista ja Thaimaasta.

2. Patongin taksinkuljettajat lähettivät kirjeen Patongin pormestarille saatuaan tietää suunnitelmista sallia 40 bahtia kiinteähintainen joukkoliikennepalveluprojekti Patongin ympäristössä.

Kuljettajat kokevat, että toinen joukkoliikennejärjestelmä on liikaa eikä se ole tarpeellinen Patongin turistien määrälle.

3. Poliisi takavarikoi yli 49,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä Phuketissa.

Kaikki kolme epäiltyä vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle, ja heitä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

4. Nainen Phuketissa voitti ensimmäisen palkinnon Thaimaan lotossa digitaalisilla lipuilla ja sai 24 miljoonan bahtin palkinnon.

Thaimaan kansallisia arpajaisia ​​myydään sekä arpajaisliikkeissä että digitaalisina lippuina valtion arpajaistoimistossa (GLO) verkossa Pao Tang -sovelluksen kautta.

5. Phuket Immigration tarkisti Katassa sijaitsevan kiertoajelukopin sen jälkeen, kun huolestuneita kansalaisia ​​ilmoittivat heille, että venäläisen väitettiin työskentelevän laittomasti ja myydään matkapaketteja.

He havaitsivat, että kiertueosastoa ylläpitää Ivan Durian Tour -yhtiö, jolla on laillinen matkalupa.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.
×