Mies pidätettiin Phuketissa, koska hänen epäillään hyväksikäyttäneen työtoveriaan

Phuket -

Mies pidätettiin Phuketissa, kun hänen epäillään hyväksikäyttäneen naiskollegaansa Rayongissa.

Central Investigation Bureau (CIB) kertoi Phuket Expressille, että he ovat tällä viikolla pidättäneet epäillyn, joka tunnetaan vain Mr. Atthaneena tavaratalon pysäköintialueella Chalongissa, Mueang Phuketissa. Häntä syytetään toisen yli 15-vuotiaan henkilön seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja henkilön pidättämisestä vastoin hänen tahtoaan.

Epäillyn kanssa samassa paikassa työskenteli naisuhri, 27-vuotias, jonka nimi on salattu heidän yksityisyytensä vuoksi. Epäilty pyysi uhria menemään ulos illalliselle ja juomaan alkoholia töiden jälkeen. Epäilty väitti sitten uhkailevan ja pakottaneen uhrin menemään huoneeseensa Rayongissa.

Epäilty epäiltiin sitten seksuaalisesti hyväksikäyttäneen uhria, mutta uhri onnistui pakenemaan huoneestaan. Tämän jälkeen uhri teki rikosilmoituksen poliisille.

Epäilty ei heti julkaissut lausuntoa tai vetoomusta ja pysyi poliisin pidätettynä lehdistön ajan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.