Paikallinen asukas auttoi pidättämään miestä 36,000 XNUMX metamfetamiinipillereillä Phuketissa

Phuket -

Paikallinen asukas auttoi miehen pidätyksessä 36,659 XNUMX metamfetamiinipillereillä Rassadassa, Mueang Phuketissa.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (6th) he ja Phuketin kaupungin poliisi pidättivät Chanapon 'Suea' Bamroongwongin, 36, Rassadasta. Häneltä takavarikoitiin 36,569 XNUMX metamfetamiinipilleriä, moottoripyörä ja matkapuhelin. Hänet pidätettiin Soi Patchaneella Rassadassa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun paikalliset asukkaat ilmoittivat Phuketin kaupungin poliisille, että heidän metsän ympäröimän talonsa lähellä oli mies, joka ajoi epäilyttävästi moottoripyörää. He pelkäsivät, että mies voisi yrittää varastaa jotain. Kun poliisi saapui paikalle, he löysivät vain moottoripyörän. Talon edestä löydettiin jätetty laukku.

Poliisi löysi sisältä metamfetamiinipillereitä. Paikalliset kertoivat poliisille, että mies juoksi karkuun ja jätti laukun. Suea löydettiin piiloutumasta lähistöltä, hän myönsi poliisille jättäneensä metamfetamiinipillereitä pussiin. Hän kertoi ostaneensa huumeet tuntemattomalta mieheltä. Hän piilotti huumeet metsään Kathussa, mutta päätti myöhemmin piilottaa huumeet tänne.

Suea vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.