Iranilainen turisti loukkaantui vakavasti, kun hänet pelastettiin hukkumisesta Krabissa

Krabi -

71-vuotias iranilainen turisti loukkaantui vakavasti, kun hänet pelastettiin lähes hukkumisesta Ao Luekin alueella.

Than Bok Khoranin kansallispuiston johtaja Siriwat Suebsai kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (6. marraskuuta)th) heille ilmoitettiin, että turisti oli tajuton Pak Kah -saarella, joka on noin kolmen kilometrin päässä Hongsaarista.

He saapuivat saarelle löytääkseen tuntemattoman 71-vuotiaan miespuolisen iranilaisen turistin. Hänelle annettiin elvytys, kun hänet vietiin takaisin maahan ja matkalla Mueang Krabin sairaalaan. Turistilla on verenpainetauti henkilökohtaisena terveysongelmana, Siriwat lisäsi.

Turisti yöpyi hotellissa Ao Nangissa. Hän vieraili läheisillä saarilla perheensä kanssa oppaan kanssa. Hän oli mennyt uimaan ja pyörtyi meressä. Hänen perheensä ja muut turistit näkivät hänet pulassa ennen avun kutsumista.

Lehdistön aikaan turisti pysyi paikallisessa sairaalassa vakavassa tilassa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.