Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: viisumivapaa pääsy taiwanilaisille ja intialaisille turisteille hyväksytty ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta, maanantaista 30. lokakuuta 2023 sunnuntaihin 5. marraskuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!
  1. Thaimaan ja Australian viranomaiset takavarikoivat äskettäin yli 50 miljoonan bahtin arvosta naapurimaista salakuljetettuja laittomia aineita lähetettäväksi Australiaan.

Australian tulliviranomaiset ovat ryhtyneet tiukoihin ja vakaviin toimenpiteisiin huumeiden salakuljettajien kiinni saamiseksi vähentääkseen laittomien aineiden jakelua paikallisille yhteisöille ja nuorille Australiassa.

2. Pääministeri Srettha Thavisin ilmoitti tiistaina, että Thaimaa myöntää 30 päivän viisumivapaan maahantulon Intiasta ja Taiwanista tuleville turisteille nykyisten maiden lisäksi matkailun edistämiseksi.

Hallituksen kokouksen jälkeen 31. lokakuuta ilmoitettu pääministeri Srettha sanoi, että politiikka tulee voimaan marraskuun 10 päivästä alkaen 10 asti.

3. Varapääministeri Anutin Charnvirakul paljasti thaimaalaisen median viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämisen tietyillä turistikohteilla matkailun edistämiseksi sesonkiaikana.

Thaimaan hallitus sallii aluksi baarien ja yökerhojen neljässä maakunnassa, mukaan lukien Chonburi, Phuket, Chiang Mai ja Bangkok, toimia klo 4 asti, kuten pääministeri Srettha Thavisin ilmoitti perjantaina 3. marraskuuta.

4. TTaloustieteen matkailu- ja urheiluosasto sekä matkailu- ja urheiluministeriö julkistivat tilastot ulkomaisista turisteista, jotka vierailivat Thaimaassa 1.-29, yli 2023 22,064,968 XNUMX matkailijaa.

Thaimaassa vierailevien 5 suosituinta maata olivat Malesia, Kiina, Etelä-Korea, Intia ja Venäjä.

5. Thaimaan varapääministeri varoittaa viihdepaikkoja, että pidennetyt aukioloajat eivät kata alkoholin myyntiä

Viihdealueiden aukioloaikaa jatketaan klo 4 asti, mutta se ei tarkoita, että alkoholijuomien myyntiä yli laillisten kello 2 tapahtuisi.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.