20,000 XNUMX thaimaalaista on edelleen Israelissa taloudellisen sitoumuksen vuoksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Israelissa jatkuvasta konfliktista huolimatta viranomaiset ovat raportoineet, että noin 20,000 XNUMX Thaimaan kansalaista on edelleen maassa, mikä johtuu suurelta osin taloudellisista sitoumuksista.

Thaimaan Tel Avivin suurlähetystö sanoi jatkavansa toimintaansa ja avustavansa niitä, jotka haluavat palata Thaimaahan. Tämä päivitys tulee sen jälkeen, kun yhdeksän Thaimaan ulkoasiainviranomaista on palannut, jotka auttoivat evakuointitoimissa.

Pääministeri Srettha Thavisin sanoi äskettäisessä haastattelussa, että saadut valokuvat osoittavat, että Hamasin sieppaamat thaimaalaiset ovat edelleen elossa, mikä rauhoittaa tilannetta jännittyneen tilanteen keskellä. Hän lisäsi, että meneillään olevat neuvottelut viittaavat mahdolliseen vapauttamiseen, jos väliaikainen tulitauko toteutuu.

Äskettäisellä konfliktilla on ollut merkittävä vaikutus Israelin thaimaalaiseen yhteisöön, ja siellä on raportoitu sieppauksista, loukkaantumisista ja kuolemantapauksista. Kaikkiaan ulkoministeriö on ilmoittanut 24 sieppauksesta ja 34 kuolemasta, ja yli 7,000 XNUMX on palautettu kotimaahansa.

Työministeri Phiphat Ratchakitprakarn tarkensi thaimaalaisten työntekijöiden taloudellista ahdinkoa Israelissa ja selitti, että monet jäävät täyttämään taloudellisia velvoitteitaan peläten kyvyttömyyttä löytää vastaavaa työtä muualta. Hän huomautti, että tilanne on edelleen monimutkainen, koska Thaimaan hallitus jatkaa kansalaistensa tarkkailua ja tukea.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.