Thaimaa taistelee naisiin ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan

LEHDISTÖTIEDOTE:

Marraskuu on valittu kuukaudeksi, jolloin keskitytään lapsiin, naisiin ja perheisiin kohdistuvan väkivallan kitkemiseen Thaimaassa. Sosiaalikehitys- ja ihmisturvaministeri Varawut Silpa-archa teki selväksi kaiken perheväkivallan lopettamisen tärkeyden ja kehotti yleisöä ilmoittamaan tapauksista ministeriön 24/7 vihjepuhelimeen tai Line-tilille.

Väkivaltaisuudet ovat lisääntyneet huomattavasti sosiaalisen kehityksen ja ihmisturvallisuuden ministeriön (MSDHS) mukaan, ja tänä tilivuonna ilmoitettiin yli 4,000 2,493 tapausta edellisvuoden XNUMX XNUMX:sta. Merkittävä enemmistö uhreista oli naisia, ja väkivaltaa tapahtui pääasiassa kotioloissa.

Pyrkiessään hillitsemään väkivaltaa Thaimaan kuninkaallinen poliisi on ottanut käyttöön alustoja uhrien tukemiseksi keskittyen nuoriin, jotka osoittavat varhaisia ​​aggressiivisuuden merkkejä erilaisten stressitekijöiden vuoksi. Erikoistuneen psykiatrisen tuen ja turvakotien avulla poliisi pyrkii tarjoamaan turvaa ja mielenterveyttä sairastuneille.

ThaiHealthillä on myös oma roolinsa käsittelemällä lasten elämän digitaalista puolta. Hän panee merkille thaimaalaisten lasten laajan pääsyn digitaalisiin laitteisiin ja siihen liittyvät verkkokiusaamisen ja verkkouhkien riskit. Organisaatio pyrkii parantamaan digitaalista lukutaitoa ja turvallista internetin käyttöä.

Väkivallan lisääntyminen ja psykiatristen tapausten lisääntyminen nuoren väestön keskuudessa ovat herättäneet vaatimuksia tasapainoiseen oikeudelliseen lähestymistapaan, jossa otetaan huomioon rikoksentekijöiden ikä ja tekojensa vakavuus. Samaan aikaan pyritään myös luomaan lapsille turvavyöhykkeitä ja kouluttamaan heitä arvostamaan itsetuntoa aineellisten kiintymysten sijaan.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.