Tällä viikolla ennustetaan rankkasadetta Ylä- ja Etelä-Thaimaassa

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos on antanut varoituksen maan ylä- ja eteläosille, ennustaen toista rankkasadetta ja lämpötilan laskua tälle viikolle.

Thaimaan yläosassa kylmiä ilmamassoja Kiinasta odotetaan peittävän alueen 4.-10, mikä johtaa ukkosmyrskyihin, joita seuraa lievä lämpötilan lasku ja sumu aamuisin. Yleisöä kehotetaan olemaan varovaisia ​​matkustaessaan sumuisten alueiden läpi.

Samaan aikaan eteläisellä alueella sateiden odotetaan lisääntyvän, ja paikoin sataa rankkoja. Nämä rankkasateet voivat johtaa äkillisiin tulviin ja äkillisiin tulviin, erityisesti mäkisellä alueilla, lähellä vesistöjä ja matalalla sijaitsevilla alueilla.

Myös Thaimaanlahdella ja Andamaanienmerellä odotetaan 1-2 metrin korkeita aaltoja. Asukkaita kehotetaan ryhtymään tarvittaviin varotoimiin ja olemaan varovaisia ​​matkustaessaan.

Bangkokissa ja sen lähialueilla 4.–6. marraskuuta on aamulla hieman sumua ja ukkosmyrskyjä peittää 10-30 % alueesta. Ukkosmyrskyt kattavat silloin noin 20-40 % pääkaupunkiseudusta 7. - 10. marraskuuta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.