Lieden päälle jätetty kattila Tapaus on tärkeä kutsu Chalongin palomiehille

Chalong/uutiset:

Paikallinen asukas jätti äskettäin kattilan liedelle, mikä aiheutti savun nousemista talosta hälyttäen Chalongin asukkaita.

Chalongin kunnan palomiehille ilmoitettiin tapauksesta viime viikon lopulla Chalongissa Luang Por Klueam Roadilla sijaitsevassa talossa.

Palomiehet saapuivat talon takaosaan ja huomasivat, että sieltä tuli savua. Takaovi avattiin ja palomiehet pääsivät keittiöön.

Ruoka kattilassa kypsyi liedellä, mutta paloi kokonaan. Palomiehet sammuttivat lieden ja kattila paloi, mutta keittiö ei vaurioitunut.

Oli epäselvää, missä kodin omistajat olivat lähipuhelun aikaan, toteaa TPN-media. Palomiehet käyttivät tätä melko pientä tapausta tilaisuutena muistuttaa yleisöä siitä, kuinka nopeasti tilanne voi riistäytyä hallinnasta, ja varoittivat asukkaita, että jos he eivät olisi reagoineet nopeasti, siitä olisi voinut tulla paljon pahempi tulipalo. Tästä johtuen asukkaiden tulee ruoanlaitossa aina noudattaa asianmukaisia ​​varotoimia ja pysyä keittiön läheisyydessä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.