Mies pidätettiin tytärpuolensa raiskaamisesta sen jälkeen, kun tämä oli neljä vuotta vanha Phuketissa

Phuket -

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän väitti raiskanneen tytärpuolensa tämän neljävuotiaasta ja teini-ikäisestä asti Phuketissa.

Thaimaan keskustutkintatoimisto (CIB) kertoi TPN-medialle, että he ovat pidättäneet tällä viikolla Phuketin maakunnan tuomioistuimen kesäkuussa 2022 antaman pidätysmääräyksen perusteella epäillyn, jonka nimi oli vain Mr. Chaiwat. Häntä syytetään alle 15-vuotiaan lapsen raiskaamisesta. -vuotta vanha.

Hän väitti raiskanneen tytärpuolensa, jonka nimeä on salattu tämän yksityisyyden ja suojelun vuoksi, koska hän oli neljävuotias ja hän on nyt 15-vuotias. Chaiwat oli äitinsä kanssa, koska uhri oli hyvin nuori, mutta kun tyttö oli 10-vuotias, hänen äitinsä pidätettiin ja vangittiin Phuketissa varkaudesta, CIB sanoi.

Uhri jäi sitten vain Chaiwatin luo. Hän raiskasi hänet onnistuneesti ja pyysi olemaan kertomatta kenellekään ja jatkoi hänen raiskaamistaan ​​monta kertaa, CIB sanoi. Kun tytön äiti vapautettiin vankilasta, uhri kertoi, että hänen isäpuolensa raiskasi hänet, mutta äiti ei aluksi uskonut, mitä hän sanoi.

Tyttö kertoi sitten opettajalleen koulussaan ennen kuin opettaja ilmoitti järkyttävästä tapauksesta CIB:n virkamiehille. Sitten tyttö vapautettiin lopulta isäpuolensa luota.

Chaiwat ei heti julkaissut lausuntoa, ja oli epäselvää, oliko hän säilyttänyt asianajajan palvelut. CIB otti hänet pidätykseen odottamaan lisätoimia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.