Ulkomaalainen pidätettiin Phuketin lentokentällä 80 päivän oleskelun vuoksi

Phuket -

Ulkomaalainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä 80 päivän oleskelun ylittymisestä.

Phuket Immigration Phuketin kansainvälisellä lentokentällä kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (4.th) he pidättivät ulkomaalaisen miespuolisen ulkomaalaisen lentokentällä sen jälkeen, kun häneltä löydettiin 80 päivää oleskelun yli. Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen oleskeluajan ylittämisestä.

Phuket Express totesi, että Phuketin maahanmuuttovirasto ei antanut ulkomaalaisesta muita tietoja kuin tiedottamisen tapauksesta yleisesti lehdistölle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.